Тричасова диета – един режим, който сваля скоростно килограмите, се

...
Тричасова диета – един режим, който сваля скоростно килограмите, се
Коментари Харесай

Тричасова диета: Отслабвай лесно, докато не се лишаваш от храни

Тричасова диета – един режим, който смъква скоростно килограмите, се оказа същински магически. Създаден от американски фитнес инструктор Джордж Круз, той разрешава да направляваме апетита, като в същото време запазим мускулната си маса и изгорим непотребните мазнини.

Диетата повелява хранене на три часа. Според основателя ѝ по този метод храната се усвоява по-добре. Круз е безапелационен - преяждането пречи на организма да реагира бързо на постъпилата храна. Това забавя храносмилателните процеси, което, от своя страна, води до повишаване на непотребните килограми.

Тричасовата диета продължава общо 28 дни. Тя дава обещание трайно намаляване и без терзание може да се повтори още веднъж. Правилата са извънредно лесни за осъществяване. Това прави диетата подобаваща за всеки. Ето какво включва режима:

Закуска – един час след ставане от сън. На всеки три часа по-късно се яде. Това прави най-малко пет пъти на ден. Три от храненията би трябвало да са по-обилни, до момента в който другите две са леки закуски.

Храни

 Здравословно хранене

Няма храни, които би трябвало да изключите от менюто. Препоръчително е обаче продуктите да се съчетават вярно. Мазнините са на респект в тричасовата диета. Месото се яде със зеленчуци или независимо.

Калории

 Калории

Количеството калории на ден не би трябвало да надвишава 1 400. Това е безусловно наложително, в случай че желаете да извлечете оптимални изгоди от диетата.

Алкохол

 Чаша вино

Той не се изключва от менюто, само че е добре да се ограничи. Причината е, че алкохолосъдържащите питиета забавят процесите на намаляване. Позволени са чаша вино или бира на ден.

Кофеин

 Кафе

Кафето е позволено по време на тричасовата диета. Когато го пиете обаче, има изискване – на всяка кофеинова напитка се прибавят по две спомагателни чаши вода. Така няма да позволите на тялото да се обезводни.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР