Триадата ГЕРБ-ДПС-Възраждане готви капан на правителството с насрочения за сряда

...
Триадата ГЕРБ-ДПС-Възраждане готви капан на правителството с насрочения за сряда
Коментари Харесай

ГЕРБ-ДПС наливат 5 млн. в протеста на „Възраждане”! Костя Копейкин иска „да счупи кабинета”

Триадата ГЕРБ-ДПС-„ Възраждане ” готви капан на държавното управление с планувания за сряда митинг, разкри действен източник извънредно пред Narod.bg.

Хунтата е наляла 5 млн. лв. в „ протеста ” на Костадин Костадинов – Костя Копейкин, чиято единствена цел е да разрушава стабилността на държавното управление, в което бандата на Буци не пее, безапелационен е информаторът на Narod.bg.

По думите му в Министерство на вътрешните работи е получена информация от вътрешно-партийни източници, че главният спонсор на „ митинга ” е непосредствен до партията на Доган предприемач.

Става дума за милионер от листата с ТОП 20 на корумпираните, който изготви кабинета на „ Продължаваме промяната ”.

Говорителката на държавното управление Лена Бориславова през вчерашния ден първа загатна, че в организацията на просета се е присъединило и „ най-малко едно от лицата от листата на премиера Кирил Петков ”.

Самият Костя Копейкин към този момент не крие, че играе в тима на шайката. „ Искам да счупя това ръководство, желая да го отстрани ”, шашна водещите на Нова тази заран партенката на Баце.

„ Искам да стане по този начин, че да не ни ръководят хора, които се регистрират в непознати посолства, като отидат в метрополията, водят със себе си американския дипломат. Искам да ни ръководят хора, които като кажат нещо, да го извършват ”, запя остарялата си опорка Костадин Костадинов.

По мотив плануваните за идната сряда митинги, той разгласи, че ще са огромни, а властта има боязън от тях. Това била и повода да се твърди, че измежду уредниците и финансиращите ги има престъпни лица.

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков през вчерашния ден пък разгласи, че най-малко един от 19-те присъстващи в корупционния лист на Кирил Петков, към който бе прибавен и основният прокурор, провежда масовостта на митингите. Подобна организация правели и престъпно проявени от цялата страна, свързани и с пазаруването на гласове.

Narod.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР