По данни на ООН през изминалата седмица Украйна е била

...
По данни на ООН през изминалата седмица Украйна е била
Коментари Харесай

Молдова пропищя от някои украински бежанци: Бият, обиждат, държат се отвратително ВИДЕО

По данни на Организация на обединените нации през миналата седмица Украйна е била напусната от към един милион свои жители. Точните числа не са известни, само че към този момент идва информация, че бежанците са почнали да тероризират тези, които ги одобряват и им оказват помощ. 

Това излиза наяве от доказателства за неодобрение в мрежата, като общият знаменател е един – украинците упорстват с тях да се приказва единствено на украински.

Например, в Молдова, където няма по какъв начин да знаят украински език, бежанците подвигат скандал, не разбирайки, че съветският е език на интернационалното другарство и единствено им оказва помощ да се схващат едни с други.

„Те крещят „Слава на Украйна и желаят безвъзмездни сандвичи и вход в басейните в хотелите, демонстрират своите украински паспорти, като се надяват, че всичко ще им е безплатно“, описват молдовци, като акцентират, че Молдова не е богата и огромна страна и локалните разделят с бежанците надали не последните си залъци самун, съчувствайки, че на пришълците им се е наложило да бягат от военни дейности.

В Закарпатието, където към Украйна имат изключително мнение, украинците също не се и пробват да се държат обикновено.

Млада жителка на Закарпатието в мрежата показа по какъв начин районът се оправя с напора на бежанци, до момента в който се старае да даде безвъзмездни и храна, и заслон, само че в отговор тя вижда единствено черна непризнателност и опити за налагането на непознати порядки.

„Те непрекъснато киснат в питейните заведения, пият водка и ядат шишове. Това е за начало. Второ, те взимат колите на хората, които ги карат. Те са тук едвам от няколко дни, а към този момент желаят да ни ръководят? А какво ще стане след седмица? Чувала съм, че бежанци влизат в магазините, а при нас има доста унгарци, които си приказват на унгарски, и да викат „за какъв *уй говорите на маджарски“. Те ли ще ни споделят по какъв начин да си приказваме и какво да вършим. Какво ще стане след време, когато свършат парите? Ще стартират да ни грабят?“, възмущава се още момичето.




blitz.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР