Три сексуални труженички в северозападната турска провинция Одрин подадоха наказателна

...
Три сексуални труженички в северозападната турска провинция Одрин подадоха наказателна
Коментари Харесай

Проститутки съдят бордей, изгонили ги заради котки

Три полови труженички в северозападната турска провинция Одрин подадоха наказателна тъжба против притежателите на коптор, че са ги изхвърлили от „ трудовия им пост “ поради обвързаност към бездомни котки, написа „ Хюриет Дейли Нюз “ (Hurriyet Daily News).

Агенция Демирйорен заяви, че трите проститутки са

хранели повече от 30 улични животни

в апартамент в границите на комплекса на бордея, който са наели преди 10 месеца. Те построили барака за бездомни котки и кучета в градината на главната постройка на обществения дом.

Но любовта на трите приятелки към бездомни животни явно не се е споделяла от техните сътрудници, които се оплакали на притежателите на обществения дом. „ Те ни уволниха и ни изритаха от жилището, тъй като сме се грижели за тези животни. Стреляха по един от котараците ни с пушка-помпа. Той към момента е жив, има 11 сачми в тялото си “, сподели пред организацията Мюрвет Ташвур, една от половите труженички.

Нападателите единствено били санкционирани заради неналичието на ефикасни закони за отбрана на бездомните животни .

„ Хората в бордея и притежателите му са чудовища “, сподели Ташвур. И добавя, че трите са подали иск в прокуратурата в Одрин. „ Ще продължим да се борим за законните си права до последно “, безапелационна е тя.

В Турция проституцията в публично регистрирани бордеи е законна. Нелегалните „ чувствени “ услуги, обаче, носят след себе си санкции, стигащи до една година зад решетките.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящо наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР