Три седмици след старта на Народното събрание депутатите успяха да

...
Три седмици след старта на Народното събрание депутатите успяха да
Коментари Харесай

Пълен състав: Депутатите избраха председатели на всички парламентарни комисии

Три седмици след старта на Народното събрание депутатите съумяха да попълнят изцяло състава на парламентарните комисии. Това се случи след няколко прегласувания и откакто " Продължаваме промяната " отдръпнаха кандидатурите на двамата си кандидати за спортната и земеделската комисии.

Начело на комисията по младежта и спорта застана Халил Латифов от Движение за права и свободи откакто Радостин Василев от Политическа партия се отхвърли от конкуренцията.

 
Не искам да влизам в калните битки на Движение за права и свободи, не искам да ставам част от задкулисие което е надалеч от тази парламентарна зала, задкулисие евентуално обвързвано с президентството, с Весела Лечева. Г-н Йордан Цонев, който ми показа тези неща дано ги опише по-късно. Аз не чакам поддръжка от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Аз не желая да ставам ръководител на мощ.
Радостин Василев, Политическа партия

От „ Продължаваме промяната въпреки всичко получиха земеделската комисия, само че вместо Иван Христанов ще я ръководи Росен Костурков.

 
Г-н Костурков си разреши да пристигна персонално при нас и да ни заплаши. че в случай че не подкрепим Никола Минчев, по нашите медии ще кажат, че ние сме дружно с Движение за права и свободи и ГЕРБ и това се трансформира в действителност по време на акцията.
Стоян Таслаков, „ Възраждане “

„ Продължаваме промяната “ получават и комисията по вероизповеданията. Ще я оглави Васил Стефанов.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР