Три от най-популярните имена в българския футбол застанаха зад инициативата

...
Три от най-популярните имена в българския футбол застанаха зад инициативата
Коментари Харесай

Бербатов, Стилиян и Йовов подкрепиха инициативата Избери живота“

Три от най-популярните имена в българския футбол застанаха зад самодейността „ Избери Живота “ #СприНавреме. Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Христо Йовов позираха дружно с тениски, брандирани с логото на самодейността.

Трите митове обявиха, че поддържат „ Избери живота “, с цел да призоват младежите да спортуват повече и да карат рационално.

От началото на акцията зад самодейността застанаха редица спортни звезди, общественици, професионални футболни тимове и момчетата от юношеския народен тим по футбол на България до 17 и 19 годишна възраст. Кампанията е предизвикана от зачестилите произшествия на пътя, доста от които с съдбовен край. Тя е ориентирана и против злоупотребата с алкохол и наркотични субстанции.

Инициативата „ Избери Живота “ е надпартийна. Тя започва алегорично в навечерието на Международния ден на младежта – 12-ти август, с провеждането на кръгла маса, в която се включиха редица юношески организации. „ Фондация „ Ханс Зайдел “ също поддържа самодейността като включи собствен представител в полемиката, която приключи с обща декларация, подкрепена от всички присъстващи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР