"Три неща трябва да знаят хората. Много здраво стъпихме в

...
"Три неща трябва да знаят хората. Много здраво стъпихме в
Коментари Харесай

Борисов в Димитровград: Смъкнахме с 50% цената на Газпром

"Три неща би трябвало да знаят хората. Много крепко стъпихме в договарянията с "Газпром " - с над 50% намалихме цената в договарянията. Така заводът си върна част от дадените пари. Освен това хората си резервираха работата ", съобщи Бойко Борисов на посещаване в цех "Неохим " в Димитровград. С него е вицепремиерът Томислав Дончев.

"Имаме към момента договаряния с Европейската комисия (ЕК) и да се разшири обсега, като се добави и Димитровград, а освен региона на Стара Загора ", разясни вицепремиерът.

Благодарение на това, че предоговорихте изискванията с "Газпром ", запазихте хиляда работни места в цех "Неохим " в Димитровград, сподели ръководителят на предприятието.

"Интерконекторът с Гърция ще е подготвен до края на годината. Ако беше елементарно - да са го създали в този момент. Аз знам по какъв начин се водят договаряния с "Газпром ", добави министър председателят Борисов.

„ Ваксините са единственото решение да живеем. В момента имаме над 1900 инфектирани - вълната се подвигна. Единственият метод да я спрем е с ваксини”, съобщи министър председателят Бойко Борисов на посещаване в цех „ Неохим”.

Според него всеобщо хората желаят да се имунизират.

„ От сутринта съм провел 10 диалога, в това число да изпратим аероплан да докара имунизациите за два часа, вместо с тир - два дни”, добави министър-председателят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР