Третото издание на станалата популярна у нас платформа HITS ONLY,

...
Третото издание на станалата популярна у нас платформа HITS ONLY,
Коментари Харесай

Шоуто HITS ONLY с нова дата

Третото издание на станалата известна у нас платформа HITS ONLY, която събира най-обичаните международни звезди на 80-те и 90-те на една сцена, ще бъде отсрочено за идната година. Зрелищното шоу с DJ BOBO, CC CATCH и ядрото на ACE OF BASE - JENNY BERGGREN, е измежду многото, планувани за сегашния и идващия месец, наранени от изключителната интернационална конюнктура, подбудена от разпространяването на ковид. В разследване на наложените ограничавания в свободното напредване на хора и артикули, възпиращи естественото протичане на оповестените концертни събития, уредниците и мениджмънтът на музикалните звезди поставиха взаимни старания за намирането на най-благоприятен вероятен вид. Грандиозното празненство, обещаващо на почитателите ударна доза обичани шлагери, ще се състои в Арена Армеец на 17.04.2021.

Настоящата невиждана обстановка въздейства извънредно отрицателно на цялата промишленост, обвързана със събитията у нас, обхващаща уредниците на фестивали, концерти, изложби, конференции, спортни мероприятия, както и всички техни подизпълнители, занимаващи се с реализацията, и обвързани в договорни връзки на интернационално равнище.

Обстановката е невиждана също по този начин за всички, които работят в областта на събитията по целия свят, като се чака занапред да се създаде ясна методология за това по какъв начин ще се синхронизират финансовите връзки сред обособените страни по веригата – актьори, уредници на турнета, сътрудници, местни подизпълнители, туроператори, притежатели на зали, фирмите, предлагащи билети, както и техните клиенти, закупили билети авансово.

Билетите за грандиозното шоу HITS ONLY ALL STARS, закупени досега, важат за новата дата 17.04.2021 без нужда от презаверяване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР