Трети сезон на Ергенът“ започна с още по-наперени девойки, жадни

...
Трети сезон на Ергенът“ започна с още по-наперени девойки, жадни
Коментари Харесай

Пожарна дойде за Ергенът, целунаха го на 5-та минута. Зрителите: „Гримьорката“ е най-хубава!

Трети сезон на „ Ергенът “ стартира с още по-наперени девойки, жадни да завоюват бърза популярност в най-гледаното риалити. 

Новият Ерген Алекс Младенов бързо се увери, че е влезнал в огромен екшън. При представянето си момите, напиращи за сърцето му, се пробваха да го впечатлят по всевъзможни способи: една от участничките, учеща за пожарникар, се появи с пожарна с пуснати светлини пред ошашавения взор на Алекс.

Друга кандидатка пък, тренираща битка, му приложи класическа хватка, с цел да му покаже какво ще го чака, в случай че връзките им не се развият добре.

Не минаха доста минути от пилотното издание и ергенът към този момент получи и първата си целувка. Тя пристигна от третата участничка, Валерия Дакова, която се появи с паница със спагети и предложи на Алекс да повторят прословутата сцена от анимацията „ Лейди и скитникът “, в която двете кучета се целуват захапвайки спагетите от двата края.

И гримьорката в борбата

Интересни бяха сцените, в които в кадър се появи гримьорката на предаването, която до момента в който мацаше лицето на ергена, го успокояваше и му вдъхваше кураж.

„ Спокойно. Всичко девойки са пристигнали за теб “, сподели му гримьорката Васка и го посъветва да „ счупи гипса “.

Съветите на непознатата се харесаха на Алек, който бе впечатлен от хубостта и очите на момичето.

И тук множеството фенове към този момент се досетиха какво ще последва – ненадейно гримьорката си смъкна белия спортен екип и се превъплъти в елегентна дама с вечерна рокличка.  Именно Васка бе следващата кандидатка за сърцето на ергена!

Неочакваната й поява „ от засада “ и поддръжката, която оказа на Алекс, се харесаха на феновете и тя получи най-голямо утвърждение от зрителите… към този момент. 

„ Сладурана! “, „ Естествена хубавица “, „ Откроява се измежду останалите “, хвалят я потребителите във фейсбук. 

Пилотният епизод стартира с компилация от всички кавги, които ни чакат през сезона. А продуцентите са ни приготвили цяла кофа от тях: ще гледаме следващите кавги, обиди на физически признаци, на възраст, експанзия, закани с ножове и токчета.. Все огромен сеир, по този начин характерен за противоречивото откъм морал шоу.

Продуцентите взеха решение за разкрият и част от финала на сезона, в който още веднъж водеща роля ще има свекървата, т.е. майката на ергена. По всичко проличава, че най-после тя няма да е удовлетворена от избора на сина си.

Иначе ергенът направи прелестно усещане с естественото си държание. Много обезпокоен на моменти, Алек си споделяше на глас „ Стегни се, хвани се естествено “, а феновете му съчувстваха, когато си повтаряше имената на сюрията наперени девойки в опит да ги запомни.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР