Трети пореден дебат на кандидатите за номинацията на Републиканската партия

...
Трети пореден дебат на кандидатите за номинацията на Републиканската партия
Коментари Харесай

Пореден дебат на републиканците в САЩ без участието на Доналд Тръмп

Трети следващ спор на претендентите за номинацията на Републиканската партия за президент и за трети път - без присъединяване на Доналд Тръмп. Съперниците на някогашния американски президент се изправиха един против различен в ефира на телевизия NBC.

Бившият непрекъснат представител на Съединените щати в Организация на обединените нации Ники Хейли, губернаторът на Флорида Рон Десантис, сенаторът Тим Скот, а също и някогашният губернатор Крис Кристи и предприемачът Вивек Рамасвами подчертаваха върху външната политика и в частност - войната сред Израел и Хамас.

Хейли разкритикува Джо Байдън, че е настоял Израел да обмисли филантропични паузи в боевете. Десантис също съобщи безапелационната си поддръжка за дейностите на Нетаняху. Десантис и Хейли са надлежно втори и трети в изследванията за републиканската номинация.

Доналд Тръмп, който социологията извежда отпред, обаче, концентрира акцията си главно против демократа Байдън, наблягайки, че е убеден в успеха си в конкуренцията за номинацията на Републиканците.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР