Рядка грешка на диктора на ринга след боя между Чернека

...
Рядка грешка на диктора на ринга след боя между Чернека
Коментари Харесай

Фарс! Сбъркаха победителя в битка за световна титла на WBA

Рядка неточност на диктора на кръга след багра сред Чернека Джонсън и Нина Хюз нощес докара до оповестяването на неверен победител. 29-годишната Джонсън и 41-годишната Хюз се биха за международната купа на WBA в полусредна категория в оспорван мач.

И защото нямаше нокаут в границите на десетте рунда, дуелът приключи с решение по точки от съдийските карти. Тогава настъпи безпорядък, защото дикторът на кръга Дан Хенеси взе микрофона, с цел да разкрие кой е спечелил борбата и ще бъде коронясан за международен първенец на WBA. Хенеси разгласи, че съдиите на кръга са дали оценки 95-95, 98-92 и 96-94 в интерес на защитаващата купата си Хюз.

Съобщението бе посрещнато с радостни възгласи от публиката и празненства от страна на родената в Есекс състезателка, която бе с вдигната във въздуха ръка от съдията. Но нещата бързо се обърнаха, защото Хенеси, без никакво опрощение или пояснение, стартира да чете резултатите още веднъж след комплициране от страна на формалните лица.

Hughes gets declared as the winner and then the ring announcer corrects himself to declare Johnson the winner after a very close fight
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР