Третата световна война вече се води. Тя е между глобализирания

...
Третата световна война вече се води. Тя е между глобализирания
Коментари Харесай

Вацев: Очаквам намесата на Полша във войната

Третата международна война към този момент се води. Тя е сред глобализирания финансов капитал и националния индустриален капитал.

Това съобщи по БНР анализаторът Валенцин Вацев.

Според него задачата е прекосяване от еднополярен към многополярен свят, борбата е глобализация против регионализъм.

Първият месец на Третата международна война към този момент изтече, чакам ескалация на войната, чакам Полша да се намеси. Това е към този момент война сред Русия и НАТО, Русия и Съединени американски щати, акцентира Валентин Вацев. И напомня, че западните украински територии са част от средновековната полска страна.

След преустановяване на военните дейности чакам не напредък на националните страни, а на клъстери, в които няма да има доминираци страни, споделя Вацев. Според него сигурно ще има три клъстера Съединени американски щати, Русия, Китай, а ориста на Европейския съюз към този момент е неразбираема.

Запитан каква ще бъде ориста на България, Вацев отговори: " Днес в България са на власт не толкоз проевропейски, колкото проамерикански сили. "

" Правилата в Европейски Съюз и НАТО позволяват на всеки, който пожелае, да бъде пълноправен. Но в България е на власт истерично малцинство, което гледа по какъв начин да се потвърди пред Големия брат ", споделя той. И изяснява обстоятелството, че не сме изпратили оръжие на Украйна с това, че " в България има едно голямо безмълвно болшинство, което гледа под вежди " и държавното управление се опасява за властта си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР