Трета световна война няма да има, това не е трилогия.

...
Трета световна война няма да има, това не е трилогия.
Коментари Харесай

Зеленски: Няма да има трета световна война, това не е трилогия

Трета международна война няма да има, това не е трилогия. Украйна ще може да спре съветската експанзия.Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски към публиката на церемонията по връчването на филмовите награди " Златен глобус ", предава РБК-Украйна .

Речта на президента беше огласена от известния американски режисьор, продуцент, артист и другар на Украйна Шон Пен, а публиката поддържа речта на Зеленски с бурни овации.

" Втората международна война към момента не е завършила, само че обстановката се е трансформирала, всеки знае кой ще завоюва. Предстояха още борби и сълзи, тогава се появи премията " Златен глобус “, с цел да отличи най-хубавите реализатори от 1943 година... 2023 година е, войната в Украйна към момента не е завършила, само че обстановката се трансформира “, означи президентът.

На собствен ред президентът акцентира, че към този момент е ясно кой ще завоюва тази война. Той означи, че битката на Украйна против съветската инвазия символизира " битката за правото на новите генерации да учат за войната единствено от филмите “.

" Предстоят още борби и сълзи, само че в този момент несъмнено мога да кажа кой беше най-хубавият предходната година, това сте вие. Свободните хора на свободният свят. Обединени към поддръжката на свободния украински народ в нашата взаимна битка за независимост... Няма да има трета международна война, това не е трилогия. Украйна ще спре съветската експанзия на нашата земя ", акцентира Зеленски.

Припомняме, че в обичайното си вечерно послание президентът Володимир Зеленски сподели, че Руската федерация в този момент събира сили за нова ескалация. Той също по този начин съобщи, че на нападателните дейности на Русия може да се противодейства с ново равнище на съвременна военна техника, която Украйна може да получи от сътрудниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР