Треньорското ръководство и лекарският щаб на Ливърпул все още нямат

...
Треньорското ръководство и лекарският щаб на Ливърпул все още нямат
Коментари Харесай

Алисон може да се завърне в игра след паузата за националните отбори

Треньорското управление и лекарският щаб на Ливърпул към момента нямат точна прогноза за завръщането на титулярния вратар Алисон Бекер, който получи травма още в първия мач от новия сезон в британското състезание. За момента упованията са той да заиграе още веднъж след паузата за дуели на националните тимове.

" Али е добре. Той се лекува всеки ден и пробва да усъвършенства положението си ", съобщи основният доктор на тима Йон Ахтерберг.

" Той към този момент може да тренира във фитнеса, само че не може да употребява крайници си. Трудно е, само че с цел да запазиш позитивните си мисли, ти би трябвало да опитваш всичко. Просто отрицателните мисли би трябвало да бъдат превърнати в положителни ", продължи холандският експерт.

" Все още нямаме съответен период за възобновяване и е мъчно да дадем подобен. В медицината е по този начин. Предстои пауза за националните тим и чак по-късно ще можем да преценим по кое време ще се завърне Али в игра ", сподели още Ахтерберг в изявление за The Athletic.

" Миналата година, когато го привлякохме, Али беше в по-лоша форма от това лято. Всичко беше прелестно и точно поради това тази травма ни огорчава толкоз доста ", приключи той. Преди паузата, която стартира с първия ден на септември, Ливърпул играе против Арсенал като хазаин и Бърнли като посетител. След нея, на 14-и септември, мърсисайдците одобряват Нюкасъл.
Премиър лийг 3 кръг, събота 24 август  Ливърпул 19:30предстои  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР