Треньорът Нестор Ел Маестро ще направи доста промени в стартовия

...
Треньорът Нестор Ел Маестро ще направи доста промени в стартовия
Коментари Харесай

Ел Маестро с куп промени за Крумовград

Треньорът Нестор Ел Маестро ще направи много промени в стартовия състав на ЦСКА за днешния дуел с Крумовград, по отношение на успеха с 3:0 над втородивизионния Черноморец Балчик за купата.

Сред стартовите 11 ще се завърнат най-малко шест футболисти, които бяха оставени на пейката край морето. Списъкът е воден от вратаря Густаво Бусато. В отбрана ще стартират Тибо Вион и Християн Петров на местата надлежно на Сейни Санянг и Енес Махмутович.

В халфовата линия ще попаднат Джонатан Линдсет, който вкара доста хубав гол с пета, откакто се появи като запаса, както и Марселино Кареасо. На върха на офанзивата пък ще застане Матиас Фаетон. Все още не е ясно дали негов сътрудник ще бъде Майкъл Естрада, или Данило Асприля, отбелязал дебютните си две попадения с алената фланелка в Балчик.

За него това бе и първи дуел като титуляр, откакто дълго време физическото му положение не му позволяваше да играе повече от едно полувреме. Припомняме, че неговата лятна подготовка бе нарушена поради сагата с прехвърлянето му от израелския Бейтар Йерусалим на “Армията ”, а по-късно и бе контузен. Колумбиецът обаче към този момент е в оптимална кондиция и след успеха над Черноморец Балчик съобщи, че е подготвен да покаже какво може в ЦСКА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР