Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че “старата госпожа” може

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че “старата госпожа” може
Коментари Харесай

Треньорът на Ювентус коментира темата Роналдо, Суперлигата и кой е фаворит за титлата в Серия А

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри съобщи, че “старата госпожа” може би е щяла да има едно по-различно трансферно лято и да подходи по-различен метод към пазара, в случай че Кристиано Роналдо бе напуснал отбора по-рано. Португалският нападател мина в Манчестър Юнайтед едвам на 28 август, което бе три дни преди затварянето на трансферния прозорец и не остави доста време на италианския гранд за запълване на оставената празнота. Това деяние бе подложено на критика преди няколко дни и от друга от мощните фигури в състава - Джорджо Киелини.

“Нормално е на 28 август, три дни преди затварянето на трансферния пазар, да няма доста благоприятни условия той да бъде сменен. Клубът се оправи добре и взе Мойс Кийн, койот вкара значими голове и аз съм благополучен от това. И въпреки всичко, в случай че Роналдо бе напуснал месец по-рано, тогава може би клубът щеше да подходи по-различен метод. Той не е основал някакви проблеми, само че е въпрос на благоприятни условия на пазара. Вярвам, че Киелини сподели някои позитивни неща за Кристиано, който е извънреден състезател и за мен бе чест да му бъда треньор, а аз съм упражнявал доста шампиони”, съобщи Алегри пред платформата DAZN.

След това наставникът разяснява, че първенците от Интер не престават да са любимец и през тази година за Скудетото, макар че сега Милан и Наполи са пред “нерадзурите” в класирането. Също по този начин съобщи, че Андреа Аниели, който за следващ път удостовери, че продължава да работи и отбрани плана за Суперлига, знае най-добре какво да прави, а той е просто треньор.

“Аз имам своите проблеми като треньор, само че президентът е на първа линия. Той доста добре знае какво би трябвало да бъде направено и имам вяра, че би трябвало да се вземат значими решения, с цел да подобрим футбола. Не слагаме съответни цели. Сега желаеме да преминем в идващия стадий на Шампионската лига, само че преди този момент ще се надигнем против Верона. Играем мач за мач и желаеме да забележим на какво сме способни. Вярвам, че Интер към момента е любимец, само че Милан и Наполи се оправят добре и имат опция също да завоюват шампионата. Във футбола в никакъв случай не знаеш, по кое време може да влезеш в добра серия и да скъсиш разликата с тези пред теб. Ние сме фокусирани върху себе си”, съобщи наставникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР