Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов коментира успеха над Левски

...
Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов коментира успеха над Левски
Коментари Харесай

Александър Попов: Получи се хубав и интригуващ мач

Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов разяснява триумфа над Левски с 3:1 гейма във " безконечното " от 5-ия кръг на Суперлигата на България.

" Хубав и завладяващ мач се получи, три момчета от отбора бяха с температура, изпуснахме да победим чисто с 3:0, макар че по този метод направихме представление за почитателите в залата, както и хората, които са гледали мача. Те играха без напрежение, имаха тези психически обстановки, имаше възторг,, наложително при тази аудитория и в нашата зала трябваше да спечелим, психически загубихме втория гейм ", разяснява Попов.

" Селектирахме няколко момчета от школата, мъчно може да създадем един еднороден млад тим, заради разлика в наборите. Раждат се и се вършат млади волейболисти, имаме добър народен тим, имаме положителни момчета в школите, раждат се състезатели, идват в А група, има износ на състезатели, вършим състезатели, което е хубаво. Във всеки един тим има най-малко по един чужденец ", добави той.

" Младите състезатели и почитателите ни избавиха в шестте години, в които ние си заплащахме отговорностите към институциите, стояхме без заплати. Другият главен дирек, който ни избави са почитателите, те са до нас и преди и в този момент ", сподели още той.

" Проблемът със залата е сериозен, имам срещи със притежателите другата седмица, уповавам се, да се решат нещата, с една зала, която е издигната през 1968 година, в тази зала са извоювани 46 шампионски трофеи на България мъже и дами, и в тази зала в случай че властимащите желаят да се случва нещо друго ще бъде закононарушение ", сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР