Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич не се притеснява от изоставането

...
Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич не се притеснява от изоставането
Коментари Харесай

Крушчич: "ЦСКА-София" още е в битката за титлата

Треньорът на " ЦСКА-София " Милош Крушчич не се тормози от изоставането с 11 точки от лидера " Лудогорец " и разгласи, че тимът му продължава да е кандидат за първото място. " Не се предаваме в борбата за шампионската купа, споделил съм го към този момент. Вървим в добра посока ", съобщи той след успеха с 4:0 над " Етър ". 

" Напрежението беше върху нас. Имаме още доста да подобряваме. В следващите дуели би трябвало да се стараем повече. Това беше комплициран мач и идва още един подобен против " Черно море ". Те са в добра форма и във Варна се играе мъчно. Отиваме там обаче, с цел да реализираме добър резултат ", разяснява още Крушчич. Той се оплака от проблеми в тима. Към контузените Жанио Бикел, Рафаел Енрике, Иван Турицов и Томислав Юрич се прибавиха заболелите Греъм Кери и Кристиян Малинов, които са под въпрос за мача във Варна.

Колегата му от " Етър " Росен Кирилов обаче не видя огромна класа в " ЦСКА-София ", а хвърли виновността за тежката загуба върху основния рефер Ивайло Стоянов.

" Червеният картон и изпуснатите чисти ситуации малко след него направиха по този начин, че паднахме с 0:4. Ако някой ми беше споделил на почивката, че по този начин ще паднем, щях да го разглася за чисто вманиачен. Първият жълт картон беше преувеличен за Здравко Илиев и реши мача. Не може по този метод един тим, който се бори и заслужава да победи, да му отрежат главата. Искам да си го кажа. Не съм склонен до 15-ата минута съдията да ни нашари с 2-3 жълти картона. За мен това ни ощети и да не споделям по-тежки думи. До аления картон играхме по-добре, а ЦСКА нямат концепция по какъв начин да вкарат гол - два мача да играем ", възмути се Кирилов.

Часове след мача стана ясно, че американският " Далас " няма да се възползва от клаузата за удължение на контракта на Едвин Джеси и той ще се завърне в " ЦСКА-София ". Ганаецът бе преотстъпен през лятото, само че не съумя да се наложи и тексасците го връщат назад. Освен на Джеси ръководството на " Далас " реши да не предлага нови контракти на още двама футболисти - Кристиан Колман и Мойзес Ернандес.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР