Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро записа успешен официален дебют

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро записа успешен официален дебют
Коментари Харесай

Ел Маестро: По-добре пет пъти 1:0, отколкото веднъж 5:0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро записа сполучлив формален дебют отпред на отбора. "Червените " надвиха с 1:0 над ФК Рига в мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа, а реваншът е на 19 юли в Латвия.

"Не бяхме зле като за първи мач. Бяхме добре физически - на същото равнище като тим, който е към момента в подготвителния интервал. Трябваше да импровизираме, бяхме без централен нападател. Видях някои неща, които упражняваме и на които акцентирам по време на заниманията. Мисля, че се защитавахме добре ", стартира сръбският експерт.

"Казват, че 1:0 е съвършен резултат. Винаги е мъчно да играеш против проведен тим. Много комплицирано щеше да е, в случай че бяхме позволили гол. Важното е, че не ни означиха. Никога няма да подлагам на критика при победа. Няма и да рева, в случай че изгубя. За мен футболът е не един път да победиш с 5:0, а пет пъти да биеш с 1:0 ", продължи наставникът на "червените ".

"Новият нападател Мауридес сигурно ще ни помогне. Той е висок, здрав футболист, който играе чудесно с глава. Имаме потребност точно от подобен футболист.

Надявам се в реванша Рига да играят малко по-офанзивно, което ще ни отвори благоприятни условия за повече пространства напред. Познавайки обаче треньора им, мисля, че ще наподобяват по същия метод. За нас най-важното е да не допуснем още веднъж попадение и да намерим метод да вкараме ", добави експертът.

"Благодарен съм на почитателите, които ни поддържаха. Беше доста шумно. Бях съвсем шокиран. Фантастично е да се играе при сходни почитатели. Надявам се да продължим да ги радваме " приключи сръбският експерт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР