Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде интервю за босненското издание

...
Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде интервю за босненското издание
Коментари Харесай

Акрапович засипа с похвали Ивайло Петев

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде изявление за босненското издание „ Life “, в което поддържа българския експерт Ивайло Петев, който през предходната седмица беше определен за селекционер на националния тим на Босна и Херцеговина.

" Новият треньор е огромно футболно име в България. Познаваме се, тъй като имахме няколко конфликта един против различен. Ивайло е на първо място доста добър човек и доста добре познава футбола. Той реализира огромни триумфи в България. Бих подчертал, че е човек с темперамент, което е извънредно значимо “, разгласи Акрапович.

" Знае по какъв начин да сътвори атмосфера. По мое мнение е страховит специалист и би трябвало да му се даде късмет да работа по този начин, както счита, че е най-добре. Всички ние би трябвало да го подкрепим и да създадем добра атмосфера. Бих желал да се обкръжи с положителни хора като Томислав Пиплица или Елвир Бажич, с цел да пазят гърба му “, добави 53-годишният босненец, който през вчерашния ден призна, че също е имал предложение да поеме националния отбор на родината си.

" Селекционерът на Босна и Херцеговина постоянно ще има моята поддръжка. Ако не беше Петев, а някой различен – отново щях да го поддържа. Когато пристигнах в България, желаех съвет от Ивайло. Телефонът му беше отворен за мен 24 часа в денонощието и постоянно оферираше да ми помогне. Защо да не дадете късмет на подобен човек. Твърдя, че има страхотни знания, само че ще му отнеме време, с цел да направи верния път за националния тим “, призна Бруно.

" В момента с ЦСКА сме трети, с равни точки с втория. Когато дойдох през ноември, играчите бяха изтощени от Европа и в клуба бушуваше короната. Но някак закърпихме ситуацията и в последна сметка се вдигнахме. Спечелихме градското дерби с Левски, победихме Рома в Лига Европа. Успяхме и против по-слаби тимове от нас като качество, тъй като тези мачове са най-трудни “, разяснява треньорът на „ алените “.

" Няма по-щастлив човек от мен. Феновете на Локомотив (Пловдив) ме носеха на ръце. Успехът обаче ми сподели, че мога да направя повее и че съм подготвен за идната стъпка. И това беше най-хубавият и сполучлив клуб в България ЦСКА. Надявам се да потвърдя резултатите си и тук “, приключи Акрапович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР