Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде изявление пред медиите

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде изявление пред медиите
Коментари Харесай

Рибарски: Отиваме в Букурещ да вкарваме голове

Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде изказване пред медиите преди заминаването на тима за Букурещ за реванша с ФКСБ. " Червените " ще се опитат да създадат поврат, откакто отстъпиха в първия мач с 0:1 на стадион " Васил Левски ".

" Очакванията ми са за един европейски мач. Резултатът е отрицателен, само че това нас не ни тормози. Отиваме, с цел да се върнем в мача и да отбележим голове. Не мисля, че беше огромна разликата в първия дуел, в случай че изобщо я имаше. Разликата е в цифрово изражение. Надявам се да покажем лице, което да дава отговор на един евроучастник и да продължим напред ", като Рибарски на летище София.

" Имаме проблеми с трайно контузените. На Пишчевич се оказа по-сериозна травмата, за Ивайло Чочев знаете, че е съвсем подготвен, само че не и за този мач ", разяснява треньорът.

" Всеки отсъстващ оказва отрицателно въздействие върху тима и изключително като са футболисти от ранга на Ивайло Чочев. Ще желая да видя повече експанзия и малко повече самонадеяност, както и да сме малко по-решителни в наказателното поле на съперника ", добави той.

" Не желая да разясня думите на президента на съперника. Ние подхождаме с почитание към всеки. Накрая всичко се взема решение на терена. Подготовката ни за мача мина обикновено. Очакванията се оправдаха за първия мач и ще поддържаме същата линия и във втория мач ", сподели още Рибарски.

Рибарски се върна на думите на боса на противника Джиджи Бекали: " Тези неща са естествени, одобрявам ги като един тип провокация. Мен не ме засягат кой знае какъв брой. На терена ще покажем кой кой е ", закани се той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР