Треньорът на Тайсън Фюри – Шугър Хил Стюард сподели през ...

Треньорът на Тайсън Фюри – Шугър Хил Стюард сподели през

Треньор с драматични признания за мача Фюри - Уайлдър

Треньорът на Тайсън Фюри – Шугър Хил Стюард показа през какви страсти е минал по време на третия конфликт с Дионтей Уайлдър. „ Циганския крал ” нокаутира „ Бронзовия бомбардировач ” в 11-ия рунд, с цел да резервира международната си купа в тежка категория на WBC.

Той макар че претърпя спешен миг в четвъртия рунд, когато бе повален на два пъти в нокдаун.

По думите на Стюард, той не е бил обезпокоен от случващото се в оня миг на ринга. Напротив, експертът е вярвал, че Тайсън не е засегнат от точните попадения на американеца и тъкмо това споделя пред Sky Sports, връщайки се към мача на 9 октомври.

„ В оня миг си помислих „ Събери се, стани. Не повтаряй тази неточност ”. Видях, че е добре, че не е засегнат. Това е инстинкт. Рундът продължаваше, само че аз към този момент започнах да проследявам други неща, които бяха по-значими, с цел да му ги кажа на почивката. Така или другояче, нямаше какво да създам ”, връща се обратно треньорът, представен от Boec.bg.

Шугър Хил добавя, че е бил на 100 % уверен, че Фюри ще продължи да господства в мача. „ Основното след този рунд? Дишането. Трябваше да възстановя дишането му, да се отпусне преди следващия. Бях 100 % убеден, че е добре и той го потвърди, като контролираше напълно мача от 5-ия рунд натам ”.

Източник: standartnews.com