Треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров нажежи още повече страстите

...
Треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров нажежи още повече страстите
Коментари Харесай

Херо заговори за черно тото преди гостуването на ЦСКА: Мога да го гарантирам на 100 процента!

Треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров нажежи още повече пристрастеностите в българския футбол, обявявайки, че не чака да има феърплей до края на шампионата. Бургазлията добави, че у нас има „ доста съмнителни мачове “, намеквайки за черно тото.
„ Притиснати сме до стената, търсим максимума от всеки мач, без значение против кого и къде играем “, сподели на конференция във Варна Херо преди гостуването на ЦСКА. Мачът от 24-ия кръг на Efbet Лига е в събота от 17:00 часа на стадион „ Българска войска “.
„ Мисля, че нашият тим, в случай че играе това, което сподели последните срещи, има шансове “, изясни треньорът. Херо бе безапелационен, че Спартак никога не излиза като жертван.
„ Напрежението е и в двата тима, и при нас, и при тях. Естествено задачите са разнообразни, само че напрежението остава еднообразно за двата тима, тъй като всеки си гони своите цели и търси максимума във всяка една среща “, сподели още той. Според него тимът би трябвало да се опита да излезе от това напрежение. Димитров сподели, че най-големите му терзания са свързани с реализирането на гола – „ Това е ахилесовата пета на нашия тим. Ние играем добре, доминантен тим сме в множеството срещи, сътворяваме доста положения, само че не можем да осъществяваме напъните и това се потвърди в последната среща против Локомотив (София) “.
„ Няма да издавам секрети кои са мощните и слабите страни на ЦСКА, това са наши неща, които ще разясняваме “, сподели още експертът.
Той означи, че ЦСКА е най-силен при общоприетите положения – корнери и фаулове – „ Имат най-вече голове в това отношение. Там би трябвало да се опитаме да намерим някакъв уравновесен състав, който да дава отговор на ръстовото превъзходството, което имат при играта с глава, и несъмнено и те имат своите недостатъци, от които ние ще се опитаме да се възползваме по някакъв метод “.
„ Досега не съм коментирал съдиите, уповавам се всичко да бъде обикновено и тъкмо, тъй като в края на краищата се взема решение ориста на избрани тимове, на избрани футболисти, тъй че се надявам всичко да бъде правилно “, сподели още той.
В отговор на въпрос чака ли феърплей до края на шампионата, Димитров сподели, че не чака, тъй като са се случили доста съмнителни мачове. „ Аз знам много неща, само че не желая да ги разясня, тъй като няма по какъв начин да ги потвърдя. Не желая да ги разясня, не чакам и няма да има феърплей, това мога да го подсигурявам на 100% “, сподели още Херо.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР