Треньорът на Славия - Златомир Загорчич има колебания за два

...
Треньорът на Славия - Златомир Загорчич има колебания за два
Коментари Харесай

Загорчич прави рокади, за да изхвърли Локо от турнира за Купата

Треньорът на Славия - Златомир Загорчич има съмнения за два от постовете за четвъртфинала за Купата на България против Локомотив (София) в понеделник.

Както е известно, левият бек Людовик Соарес е с травма от мача на родината си Кабо Верде от квалификациите за Купата на Африка. Това може да наложи рокада. Опция е Венци Керчев, а вид е и Христо Попадийн.

За върха на офанзивата би трябвало да се завърне Ахмед Ахмедов, който остана на пейката в мача с Локо (Сф) за състезание за сметка на Валентин Николов. Сега обаче Загорчич може да замени функциите на двамата.

С травми са Тони Тасев, Иван Минчев и Дарко Тасевски. Очаква се първите двама да бъдат вдигнати, само че Минчев най-вероятно ще остане на пейката, защото не е играл от много време.

В Славия се надяват този път съдийството на Георги Кабаков да е на равнище, а не както на сътрудника му Красен Георгиев в турнирния дуел, написа " Тема Спорт ".
 Халф може да играе за Славия в мача с Локомотив (София)
Халф може да играе за Славия в мача с Локомотив (София)

Локомотив (София) Халфът лекуваше травма и не взе присъединяване в контролата на " белите " с Раднички Ниш в края на предходната седмица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР