Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе изключително доволен от

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе изключително доволен от
Коментари Харесай

Анчелоти след разгрома с Ливърпул: Нищо не е решено

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе извънредно удовлетворен от разгромната победа с 5:2 над Ливърпул на " Анфийлд " в първия конфликт сред двата отбора от 1/8-финалите в Шампионската лига. Въпреки безапелационния триумф, италианецът предизвести, че това е единствено първата част на конфликта и отборът му би трябвало да подходи деликатно и към реванша.
" Да спечелиш по този метод не е елементарно, изключително след сходно начало на мача. Но ние не загубихме убеденост и малко по малко взехме контрола над дуела. Бяхме ефикасни пред гола, а Винисиус изигра страховит мач. Това обаче е единствено първата част от конфликта. Той бе в наша изгода, само че можем да чакаме, че в реванша Ливърпул ще ни притисне и ще би трябвало да работим крепко ", счита Анчелоти.
" Със сигурност не чакахме да стартираме по този метод с 0:2, само че тогава си спомних за мача с Ман Сити предходната година и си споделих, че можем да създадем същото. Този път се получи даже по-добре. Те ни притесняваха по левия фланг, само че ние бяхме по-добри в офанзива. Преместих Валверде по-близо до тази зона и започнахме да се отбраняваме по-добре. Ливърпул е страховит тим и ни сътвори проблеми през първото полувреме. Бих споделил, че за жалост този конфликт не е завършил още. Няма по какъв начин. Искам да похваля Родриго, тъй като той свърши отлична работа по целия терен и свърши всичко, което желаех от него ", добави експертът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР