Треньорът на Пирин (Благоевград) - Христо Янев говори след победата

...
Треньорът на Пирин (Благоевград) - Христо Янев говори след победата
Коментари Харесай

Христо Янев: Много от нас бяха на кръстопът

Треньорът на Пирин (Благоевград) - Христо Янев приказва след успеха над Спартак (Варна) с 2:0:

" Искам да поздравя хората, които ни помогнаха да не се откажем и на момчетата. Благоевград заслужава да има тим в елита и доказахме, че мястото ни е тук. Когато се бориш за нещо с цялото си сърце и душа, даваш всичко от себе си. Трябва да пазиме нещата, които ни карат да се усещаме добре.

Много от нас бяха на кръстопът. Проблемите са токова доста и ги няма на никое място. Искам да благодаря на всички, които работиха в тази администрация. Запазихме мотивацията и централизация. За мен този триумф и тази победа значими колкото битката за купа.

Понякога просто би трябвало да попаднеш на верните хора, които не се отхвърлят от концепциите и проектите. Моят щаб ме подкрепяха във всяка една секунда. Успяхме да задържим вълната и да бъдем добра позиция, с цел да останем в efbet Лига. Благодарен съм на Илиан Илиев и Владо Манчев, които ме окуражаваха.

Много ми се желае да почистим отговорностите, които имаме. Моят контракт изтича и би трябвало да видя проектите и ще решим. Искам да видя всичко черно на
бяло, с цел да не се борим със същите демони. Искам хората в Благоевград да създадат всичко допустимо Пирин да го има, без значение дали Христо Янев е в града ", сподели Янев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg