Треньорът на Миньор Христо Янев говори след загубата с 1:2

...
Треньорът на Миньор Христо Янев говори след загубата с 1:2
Коментари Харесай

Христо Янев: На такива мачове трябва да пращат топ съдии

Треньорът на Миньор Христо Янев приказва след загубата с 1:2 от Монтана на „ Огоста”. Той бе удовлетворен от представянето на своя тим, само че изрази искания към съдиите.

„ Няма по какъв начин да не повлия аленият картон. Трябва да поздравя момчетата за старанието. Дребни обстановки след картона не ни разрешиха да се поздравим най-малко с точка. Важна е реакцията след гола. Поведението на всеки един беше ужасно. Трябва да търсим това равнище на показване навън”, стартира Янев.

„ Перфектни условия за футбол. Трябва всеки стадион да наподобява по този метод, с цел да развиваме младите футболисти. Искахме да се надиграваме, да покажем нашето лице. Когато играят такива тимове, би трябвало да дават съдии, които са на равнището на тези тимове. Много неща са в главата ми. Мога да кажа доста неща. Трябва да ни дават топ съдии на тимовете, които демонстрират положително равнище. Трябва да свирят съдии от първото ниво”.

„ Бяхме съвършени. Всичко, което искахме се получи. Трудно е да се защитаваш цялостен мач с човек по-малко. Стигнахме до 2-3 обстановки за гол. Въпрос на време е този тим да разбере цената си. Ако в действителност желаеме да променим нещата във футбола ни, би трябвало да се направи световна среща – треньори, ръководители. Всеки да изкаже своето мнение, тъй като нещата, които се случват във Втора лига не подхождат на огромните държави”, сподели още Янев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР