Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира предстоящия реванш от втория

...
Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира предстоящия реванш от втория
Коментари Харесай

Треньорът на Лудогорец определи като опасен утрешния съперник на орлите

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас разяснява идния реванш от втория квалификационен кръг в Шампионска лига. Двубоят е на следващия ден, сряда - 28 юли, от 21:00 часа на Хювефарма Арена. В първия дуел двата отбора не си означиха попадения и приключиха 0:0, а развръзката остана за реванша.

" Вярвам, че мачът няма да е доста по-различен от това, което беше в Словения. Ние би трябвало да сме подготвени, тъй като Мура е рисков тим, само че въпреки всичко би трябвало мислим повече за нашия жанр и да успеем да преодолеем стабилната отбрана на противника. Показахме, че имаме дълбочина в състава и можем да разчитаме на всички. Ще избера 11 футболисти, с които считам, че имаме късмет да вкараме през първото полувреме”, сподели Дамбраускас.

“Когато Лудогорец има пространство може да бъде извънредно рисков. През предходната година имахме проблеми, само че работихме доста и имаме усъвършенстване. Когато се играе против сгъстена отбрана има проблеми, ние работим непрекъснато, с цел да можем да подобрим тези неща. Вярваме в напредъка, върху това, което вършим на терена”, добави треньорът.

" Може да приказваме за една дълбока тактически полемика, може да приказваме доста, за това по какъв начин тимът да печели първа или втора топка. Най-лесната част е да се приготви тимът по какъв начин да пресира, това се получава с просто една добра организация на тима. Когато имат физическия потенциал, може да се реализира този резултат. Лудогорец е имал проблеми против тимове, които пресират високо и е допустимо да се получат неточности ", сподели още той.

" Работим върху това по какъв начин да направляваме топката, да диктуваме темпото на игра, работим доста. Целта е да демонстрираме това в идните 40 мача, които ни предстоят ", добави наставникът на " разградските орли ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР