Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира поражението от ЦСКА с

...
Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира поражението от ЦСКА с
Коментари Харесай

Дамбраускас: Трудно е да играеш в такъв мач, когато спечелиш рано титлата

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас разяснява провалянето от ЦСКА с 1:4 в мач от 29-ия кръг на efbet Лига - първа шестица.

"Когато спечелиш купата 4 кръга преди края на сезона, празнуваш, наслаждаваш се и това е рецептата за злополуката довечера. Липса на централизация, още в първите минути допуснахме гол след първия им корнер, вкарахме много прекрасен гол след 0:2, само че минута по-късно допускаш нов гол от статично състояние, неприемливо е. Когато спечелиш купата 4 кръга преди края е мъчно да играеш в подобен мач, поздравления за противника, те бяха много стимулирани за този мач, значим дуел за тях през сезона, бяха добре готови ", разяснява той.

"Не успяхме да се отплатим на почитателите ни, не съумях да приготвя тима за този мач ", сподели още треньорът на първенците.

"Десподов е доста мощен темперамент. Несправедливо е да го третират по този метод. Трябва да уважаваш състезателите. Трябва да имаш доста мощен темперамент и да оцелееш в обстановка като тази и той го сподели ", сподели още треньорът на Лудогорец по отношение на представянето на Кирил десподов в дуела против някогашния си отбор., Това е работата на професионалния състезател. ", добави Дамбраускас.

"Трудно беше през предишния сезон поради пандемията. Шампионатът беше спрян, след което продължи по-дълго, новият сезон стартира след по-кратка пауза, след това пандемията ни удари още веднъж, дълъг сезон, не можем да се откажем от последните мачове, би трябвало гледаме напред ", разяснява още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР