Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира трудния успех над

...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира трудния успех над
Коментари Харесай

Акрапович: Има много хора, които са близки до нас, но искат да сме долу

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович разяснява сложния триумф над Загорец с 4:3 за Купата на България. Босненецът е уверен, че има доста хора, които са близки до Локомотив, само че желаят тима долу.

" Дойдохме да спечелим мача и това направихме. Двубоят беше сложен, само че през днешния ден футболът завоюва. Играчите ми демонстрираха интензитет и това, което желая. Справихме се по верния метод. Нормално е да има подценяване, когато играеш в Първа лига и се изправят против тим от Трета. Това е в главата на всеки и няма по какъв начин да се почисти. Този мач бе като подготовка за идващия ни мач ", стартира Акрапович.

" Искаме да защитим Купата. Който желае да я вземе, ще би трябвало да мине през нас. Момчетата ми имат мощен темперамент. Никой от моя тим не е споделил, че ще ставаме първенци. Има доста хора, които желаят да вкарат напрежение, тъй като не желаят да гледат Локомотив толкоз високо. Има доста хора, които са близки до нас, само че желаят да сме долу. Коментирах Левски един път и желаех да кажа нещо положително, само че бях свестен неправилно. Ще опитаме да ги бием ", добави треньорът на Локомотив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР