Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви, че Копенхаген е

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви, че Копенхаген е
Коментари Харесай

Тунчев: Копенхаген е фаворит, но ние ще направим всичко по силите ни да ги отстраним

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев съобщи, че Копенхаген е любимец в дуела с неговия отбор, само че " смърфовете " ще създадат всичко допустимо да отстранят противника си. Двата тима излизат един против различен в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите на следващия ден вечер. Първата среща сред двата отбора на " Лаута " приключи при резултат 1:1.

" Надявам се с ранното ставане да сме осъзнали какво можем да реализираме. Казах на момчетата, че би трябвало да играем освободено, с цел да покажем играта, която можем. Винаги има шансове. Да, те са любимец в мача, само че ние ще създадем всичко допустимо да ги отстраним. С оглед на първия мач, може да съжаляваме ненапълно, че не успяхме да победим. Със сигурност успеха им против Брьондби ще донесе самочувствие и убеденост. Ние пък имахме потребност от отмора, с цел да съберат сили футболистите.

" Салинас почувства болежка в аддукторите, на загрявка усети повече болежка, само че все още е окей. Казва, че се усеща добре, тъй че ще решаваме преди мача. Доста се шумеше към Митко Илиев, че надали не ще отпътува. Радващо е, че остава, малко или доста ще се успокои, тъй като тези писаници въздействат. Това е огромен плюс за тима. Той е емблемата на Локомотив, тъй че се надявам, че по този начин ще запалителен и младите да следват неговия образец и да дават всичко от себе си. "

" Трансферният прозорец към момента е отворен. Ако прескочим в идващия кръг, ще са ни нужни още футболисти ", изясни Тунчев преди заминаването за Дания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР