Треньорът на Левски Станимир Стоилов вчера разкри името на един

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов вчера разкри името на един
Коментари Харесай

Ники Михайлов се завръща на вратата след 210 дни

Треньорът на Левски Станимир Стоилов през вчерашния ден разкри името на един от титулярите си. Мъри съобщи, че под рамката за сините се завръща Николай Михайлов.

„ Казах, че имам концепция по какъв начин ще изглеждаме и противодействаме на терена. Но, в случай че ви интересува кой ще бъде на вратата – Михайлов ще пази. Естествено, младите ни вратари ще получават непрекъснато късмет. Досега е било по този начин и ще продължава да бъде и отсега нататък “, бяха думите на Стоилов на конференцията през вчерашния ден.

Това значи, че 34-годишният пазач се завръща под рамката в Първа лига за първи път от 16 юли 2022 година. Тогава при започване на новия сезон сините разгромиха новака Спартак Варна с 5:0 на „ Герена “. Така след 210 дни Михайлов още веднъж ще бъде на вратата и с капитанската лента в мач от шампионата. Той бе „ замразен “ след отпадането от малтийския Хамрун Спартанс след 1:2 в реванша от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Във въпросния дуел на 11 август опитният вратар носеше виновност и за двете попадения на съперника, а по-късно не се оправи добре и при дузпите.

Под рамката в шампионата застана 18-годишния Пламен Андреев, а Михайлов бе титуляр единствено в 1/16-финалния дуел за Купата на България с Вихрен Сандански (4:1) на 19 ноември. Контузия го извади от мача с Лудогорец на във идната фаза на шампионата.
Зевзеците незабавно започнаха да разясняват дали титулярното му място е подбудено от смяната тутакси на днешната дата или задаващият се празник в неделя на президента на БФС Борислав Михайлов. Но пък от щаба на сините настояват, че Николай се намира в отлична форма след зимната подготовка.

Станимир Стоилов няма да заложи на изненади в избора си на състав. Карето в защита ще бъде построено от Патрик-Габриел Галчев, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Цунами. Малко пред тях ще работят Асен Чандъров и Филип Кръстев. Новото попълнение ще замести санкции Андриан Краев. В нахлуване по крилата ще нападат Велтон и Роналдо, а Илиян Стефанов ще бъде малко пред изнесения в предни позиции Рикардиньо. Третото ново попълнение Кристиан Димитров ще изчаква своя късмет за момента от аварийна пейка.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР