Tреньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите по време

...
Tреньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите по време
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Длъжни сме да поддържаме искрата във феновете ни на високо ниво


Tреньорът на Левски Станимир Стоилов приказва пред медиите по време на срещата на представители на клуба с почитатели в Кюстендил. Целта на сбирката беше да се разиска планът „ Левски на левскарите”.

" Сред нашите почитатели цялостен живот е царял възторг. Надявам се в този момент да бъде малко по-допълнителен, тъй като клубът не е в най-хубавото си положение както спортно-технически, по този начин и финансово. Ние като спортно-техническо управление и футболистите сме длъжни да носим наслада на хората. Да имаме положително показване като през вчерашния ден, с цел да запалителен още повече искрата на хората. Тя гори, само че и задоволително гори, само че сме длъжни да поддържаме искрата на високо ниво”, стартира Стоилов.

„ Твърде рано е да вършим сметки. Ще бъде все едно сме станали първенци, в случай че се класираме за Европа. Виждаме хората, че имат възторг. Дълг на клуба е да държим тази искра запалена. Хората задоволително оказват помощ. В момента съществуваме част от последователите си”.

„ Петьо е мой другар и сътрудник, не желая да взимам отношение по тематиката. Спекулациите вие ги създавате, вие си отговаряте. Братя Цоневи през вчерашния ден бяха на терена. Всеки, който играе добре и го демонстрира е на терена. По какъв метод ще го реализирам това, с цел да играе добре, си е мой проблем”, Мъри.



„ Идеята е казана, изяснена. Надявам се да се съберат нужния брой последователи. След това ще мислим. Не е значимо къде ще са акциите, а Левски да бъде избавен. Ще бъде достижение за български клуб, в случай че акциите са във феновете”, приключи Стоилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР