Треньорът на Левски Живко Миланов, който днес навършва 37 години,

...
Треньорът на Левски Живко Миланов, който днес навършва 37 години,
Коментари Харесай

Живко Миланов настоява за поне двама нови централни защитници

Треньорът на Левски Живко Миланов, който през днешния ден навършва 37 години, упорства пред управлението на клуба да му бъдат обезпечени най-малко двама централни бранители. В момента наставникът разполага единствено с един чист защитник и това е 20-годишният Георги Александров. Като негов сътрудник в летните контроли играе Симеон Славчев, който е халф, написа " Тема Спорт ". Пробен интервал пък кара различен младок - Томислав Папазов.

През пролетта и лятото Левски бе изоставен от трима централни бранители. Още преди края на сезона багажа от “Георги Аспарухов” си събра Ребин Сулака. Иракчанинът се раздели с клуба по взаимно единодушие.

На старта на подготовката “сините” се разделиха и с Живко Атанасов, който разтрогна контракта си по виновност на клуба поради неполучени заплати. Веднага по-късно се причисли към Черно море. Последен си потегли испанецът Начо Монсалве. Той също имаше да получава суми и по тази причина приключи съглашението си с Левски. Начо мина в полския втородивизионен ЛКС Лодз.

Много е евентуално “сините” да привлекат още веднъж централен бранител от чужбина. Те имат интерес и към Хосе Кордоба от Етър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР