Треньорът на Левски Живко Миланов бе изключително разочарован след третата

...
Треньорът на Левски Живко Миланов бе изключително разочарован след третата
Коментари Харесай

Живко Миланов: Бих поел отговорността

Треньорът на Левски Живко Миланов бе извънредно отчаян след третата поредна загуба от началото на сезона, което се случва за първи път в историята на клуба. „ Сините “ паднаха от Арда с 0:2 на „ Георги Аспарухов “ и незабавно след мача Миланов стартира да удря от гняв по аварийна пейка, откакто тимът остана закотвен на последното място във краткотрайното класиране. Той изрази подготвеност да понесе отговорност за протичащото се, само че оставя решението на управлението. Според него най-големият проблем на клуба е, че няма изясненост към бъдещето му.

" Натежава много третата поредна загуба. Две от тях на наш терен. Трудно е много изключително след подобен мач да се приказва. Като цяло сами се бихме. Знаехме Арда по какъв начин играе, само че след тези обикновени неточности беше много мъчно да се върнем. Арда се затвори и ни беше много мъчно през второто полувреме. В този мач имаше предпочитание, липсваше ни креативност. Да бъда почтен тези два гола, които ни означиха, малко смъкнаха гарда на момчетата. Опитаха се да се върнат второто полувреме. Изпуснахме няколко шанса да се върнем. Ние сами се вкарахме в това състояние и сами ще би трябвало да излезем. Тези момчета би трябвало да не престават да работят и по най-бързия метод да излязат от това състояние, тъй като този клуб и почитатели не заслужават това “, стартира Миланов след мача.

„ Ще би трябвало да се вземат още няколко играчи и не би трябвало да се отхвърлят тези млада момчета – да не престават да се борят и ще излязат от ситуацията. Разбира се, че цялата отговорност е към мен. И аз бих си я поел. Ще видя идващите дни. Ще имам среща, с цел да видя по какъв начин може да се излезе от това състояние. Бих си поел отговорността, тъй че тези хора да видят различен Левски. Феновете минимум заслужават тези резултати и тази игра. Трябва да се види смяна във футболистите, тъй като този клуб не може да е в това положение. Най-големият проблем е неяснотата в този клуб. Когато има по-голяма изясненост, има бъдеще пред тима. Тогава клубът ще излезе. Говорим, че ще залагаме на млади момчета, само че огромна част не са подготвени още за мъжки футбол. Ръководството ще реши какъв ще бъде пътят. След напрежението, което се натрупа, ще изговорим кой е най-хубавият път да се излезе от рецесията. Аз също по този начин и като футболист не съм се предавал и ще се боря до последно. И в най-трудния миг съм показвал темперамент и съм излизал “, добави наставникът на „ сините “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР