Треньорът на Левски – Николай Костов, изрази мнение, че неговите

...
Треньорът на Левски – Николай Костов, изрази мнение, че неговите
Коментари Харесай

Костов: Скоро критиците ще поддържат най-много нашия отбор

Треньорът на Левски – Николай Костов, изрази мнение, че неговите футболисти са изиграли един от най-хубавите си мачове при загубата с 0:1 от ЦСКА 1948. Специалистът даже разгласи, че в най-скоро време най-големите критици на отбора ще поддържат най-силно.

„ В подобен миг, каквото и да кажа, ще прозвучи като опрощение. Нашият тим направи един от най-хубавите си мачове. Нашите играчи играха свястно, проведоха добре офанзивите, само че не съумяха да вкарат. Ситуацията е комплицирана, а публиката ни към този момент става нетърпелива. Трябва да забележим по какъв начин да излезем от надвисващото напрежение “.

„ Ние бяхме по-настоятелни в тия моменти. ЦСКА 1948 отстъпи малко по-близо, акцентът им беше да задържат резултата. Бяхме дейни в тези моменти “.

„ Аз споделих и в предния мач, че Уелтън е от най-хубавите ни играчи и нападатели. Най-ефективен. С него сътворяваме рискове. Ние играхме сносно. Сигурно ще излезе налудничаво, само че сме на прага да си утвърдим стила на игра. Действаме по-уверено. Всеки мач сътворяваме положителни моменти пред противниковата врата. Малшанс. Критиците се усилват, само че в най-скоро време ще поддържат нашия тим. Не съм давал гаранции, че ще побеждаваме всеки мач. Случи се по този начин в тези мачове, доста забавно за мен “.

„ Аз обясних кое липсваше, броите от какъв брой мача няма победа. Започвате от шест. Трупа се като негатив към тима. Ние в тези моменти би трябвало да се обединим. Ние би трябвало да се обединим към играта. Левски играе добре, още веднъж го настоявам. Ще превъзмогнем всичко. Във футбола би трябвало да изтърпим протичащото се към тима “.

„ Имаме задоволително огромни упоритости. Да побеждаваме всеки мач. Много загуби фиксирахме, само че има вяра за нашия тим. Нещата се трансформират “.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР