Треньорът на изрази възхищението си от представянето на росонерите при

...
Треньорът на изрази възхищението си от представянето на росонерите при
Коментари Харесай

Пиоли: Милан е истински отбор, изненадан съм от зрелостта на играчите

Треньорът на изрази възхищението си от представянето на " росонерите " при успеха като посетител над в дуела от 10-ия кръг на Серия А. С триумфа Милан удължи серията си без загуба в елита на италианския футбол на 22 срещи. За последно Милан загуби на 8 март от с 1:2. Победата усили задатъка на Милан на върха в класирането, като " росонерите " към този момент имат 26 точки - с 5 повече от втория.

" Казах и на момчетата - вие към този момент сте същински тим. Взимат максимума от всяка обстановка, даже от най-негативната, с цел да покажат на какво същински са способни. За първи път по едно и също време бяхме без водачите на тима, и, само че останалите се възползваха от тази опция, с цел да покажат, че не престават хода си и без тях.

Аз не спирам да се сюрпризирам от зрелостта на играчите. Срещу Сампдория бяхме с може би най-младия състав за годината. Убеден съм, че борбата за купата с Интер, и ще е до края на сезона. Как може да не броим Ювентус за любимец след деветте следващи трофеи? Или Интер с вложенията, а Наполи с гениите си? ", разяснява Пиоли. Серия А 10 кръг, неделя 6 декември  Сампдория 1:2краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР