Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов коментира победата на своя отбор

...
Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов коментира победата на своя отбор
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Гьозтепе е много популярен в България

Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов разяснява успеха на своя тим с 3:0 над Еюпспор, а също така показа, че тимът му към този момент има доста почитатели и в България. " Жълто-червените " и отборът на Арда Туран са първенци на Първа лига на Турция и от идващия сезон ще играят в Суперлигата. 

" Ние бяхме по-добрият тим и когато играхме 11 на 11. След първия гол и аления картон нещата станаха сложни за Еюпспор. Играчите ми упражняваха съществено преди мача. Те отпразнуваха триумфа си, само че също по този начин демонстрираха, че са експерти ", сподели Стоилов. 

" Футболистите съблюдават разпоредбите по време на подготовка. Работим интензивно по усъвършестване на нашата система. Моите играчи нямат проблеми, когато се постанова да играят на разнообразни позиции и знаят какво да вършат. Играчите ми извършват моите инструкции и имат висок футболен нрав ", добави още Мъри. 

Той беше запитан и дали Гьозтепе добави известност в България, откакто през идващия сезон ще играе в Суперлигата. " Футболните почитатели в България ме наблюдават. Те също по този начин познават доста добре тима. Гьозтепе е наблюдаван в България и е доста известен там. Имаме почитатели там ". 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР