Треньорът на Фиорентина Винченцо Италиано бе повече от щастлив след

...
Треньорът на Фиорентина Винченцо Италиано бе повече от щастлив след
Коментари Харесай

Италиано: Показахме невероятно желание да стигнем до финала

Треньорът на Фиорентина Винченцо Италиано бе повече от благополучен след трагичната победа с 3:1 в реванша с Базел. Италианците се нуждаеха от продължения и гол в самия край, с цел да се доберат до триумфа и да намерят място на финала. Наставникът похвали играчите си за желанието и хъса, който са посочили по време на дуела.

" Това е нерероятна наслада. Да дойдем тук и да изиграем сходен мач с тези три гола, демонстрира какво голямо предпочитание имахме да стигнем до финала. Страдахме доста, с цел да стигем до тук. Момчетата бяха невероятни, тъй като не е елементарно да дойдеш тук и да играеш с подобен темперамент и класа. Бяхме наградени за напъните ни. Сега ни предстоят два финала, дружно с този за Купата на Италия. Това е фантастично странствуване ", съобщи Италиано.

" Щастлив съм, тъй като започнахме нов план, с нови футболисти и нови правила, само че бяхме наградени за това. Ако трябваше да предпочитам сред край за Купата на Италия и този в Лигата на конференциите, бих избрал този в Европа. За благополучие стигнахме и двата. Посвещавам триумфа на тима, тъй като бяха съсредоточени и гладни. След последният ни анализ имаше мощни овации, които превзеха всички, даже и сервитьорите в хотела. Показахме това предпочитание на терена през днешния ден. Да отбележиш в последните минути на продълженията в подобен мач, това е толкоз освобождаващо ", сподели още експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР