Треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов бе изключително доволен след

...
Треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов бе изключително доволен след
Коментари Харесай

Сашо Ангелов: Победата се усещаше, надвихме Септември със собственото му оръжие

Треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов бе извънредно удовлетворен след първите три точки в елита през сезона за водения от него отбор. Врачани си потеглиха удовлетворени след 2:1 над Септември в София в четвъртия кръг и се отлепиха от дъното, на което остана Верея с актив от 1 точка.
 Септември (София) - Ботев (Враца) @@@
“Много искахме успеха и съм удовлетворен. Победата се усещаше във въздуха, тъй като играем добре от началото на сезона и беше въпрос на време да я реализираме. Създаваме положения, само че ни липсва класа да ги приключим. Един класен тим не би ги пропуснал.  Септември (София) - Ботев (Враца) @@@
Днес победихме Септември с тяхното оръжие, като стояхме добре затворени и групирани, вместо да пресираме надълбоко и да отваряме пространства. Предстои ни тежък мач с Етър. Нямам сантименти от това, че пребивавам във Велико Търново, въпреки всичко работя и ми заплащат във Враца. Можем да ги победим, въпреки да са твърд и рисков съперник”, разяснява Сашо Ангелов. Първа лига 4 кръг, понеделник 13 август  Септември (София) 1:2краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР