Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо реагира остро на позицията на

...
Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо реагира остро на позицията на
Коментари Харесай

Херо се закани: Ще кажа страшни неща, ако Берое разреши

Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо реагира остро на позицията на Съдийската комисия към БФС.

" Много неща мога да кажа, само че първо би трябвало да приказвам с управлението на Берое. Ако ми разрешат, ще кажа страшни неща. Притеснявам се да не докарам наказване на клуба. Иначе не се опасявам да кажа нещата такива, каквито са. Лошото е, че всички хора, които са вътре във футбола, знаят защо става става въпрос, само че не смеят да ги кажат на глас, за разлика от мен. Аз се боря за правдивост, за това всичко да се взема решение на терена. Това е моята идея. Тя е почтена и аз в никакъв случай няма да се откажа от нея.

Наскоро се питаше за какво в този момент скачам, а когато съм бил в Лудогорец, съм си траял. Но това не е правилно. Скачал съм и когато бях в Разград. И в Левски, и на всички места. Даже ще ви кажа, че оня арбитър от Пловдив (б.р. Неделчо Гаджалов) не даде чиста дузпа за Лудогорец против Верея и загубихме с 1:2. Седмици по-късно ми се извини и призна, че съм имал право.Имаше акция против Лудогорец тогава ", разяснява Димитър Димитров пред Меридиан мач.

" Когато бях в Разград ме изгониха против Левски, тъй като стачкувах против анулирания гол на Пластун. Същото стана и в мача с ЦСКА, когато Станислав Тодоров не посмя да изгони Каранга, който направи жестоко нарушаване пред очите ми, а към този момент имаше жълт картон. На тези от Съдийската комисия доста неща мога да им кажа. Нека си напомнят за какво бе махнат ръководителя Йордан Сталев. Какви доказателства да им дам? Нямам срс-та и не слухтя телефони. Но виждам обстоятелствата.

Преди време имаше изказване на футболните босове, че стопират да оказват напън върху съдиите. Това какво приказва - че признават, че са ги натискали. Така че съдиите са по-малкият проблем. Бих дал образец с един млад арбитър - Станимир Тренчев, който е наследник на някогашния халф на Белсица Лозан Тренчев. Това момче е почтено. Но на мач на Берое не са го слагали до момента. Защо ли? Защото е добре материално, не се блазни от парите и няма да извършва поръчки. Затова му дават по един мач в месеца и то не основен. А тези, които извършват поръчки, постоянно получават дежурства. Това от съдии го знам и съм се убедил, че е по този начин ", съобщи още Херо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР