Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо разкри, че клубът работи усилено

...
Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо разкри, че клубът работи усилено
Коментари Харесай

Херо: Гледаме много играчи, но ще вземем само трима

Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо разкри, че клубът работи интензивно по лятната си селекция. Той и помощниците му гледат десетки футболисти, с цел да изберат най-подходящите. Старозагорци още веднъж са насочили взор към чужбина, като се чака да вземат двама или трима нови.

" Радарът ни е необятен. Гледаме доста играчи, несъмнено повече от 30, само че ще вземем двама-трима. С нападателя Кукула към този момент имаме подписан контракт и го чакаме да дойде от Португалия. Търсим и външни хора. Бяхме говорили с едни, в този момент се покриха, само че по този начин стават нещата в тази конюнктура ", съобщи Херо. Той също по този начин пожела бързо излекуване на някогашния нападател на отбора Мартин Камбуров, който даде позитивен тест за COVID-19.

В същото време се появиха информации, че Димитров има интерес към крилото Иван Венков, който в последните сезони се подвизаваше с екипа на Ботев (Гълъбово). Парадоксалното е, че същият футболист към този момент бе разгласен като ново попълнение в Локомотив (ГО).

Старозагорци, които възобновяват тренировки в неделя, ще изиграят три контроли преди старта на новия сезон. Под Аязмото ще гостуват Етър на 22 юли и ЦСКА 1948 на 25 юли. Третата контрола ще е против втородивизионния Хебър (Пазарджик).

" Меридиан мач "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР