Треньорът на Байерн Томас Тухел ще напусне клуба в края

...
Треньорът на Байерн Томас Тухел ще напусне клуба в края
Коментари Харесай

Тухел ще напусне Байерн в края на сезона

Треньорът на Байерн Томас Тухел ще напусне клуба в края на сезона. Това оповестяват всички. Байерн удостовери новината с малко известие.

Двете страни са стигнали до съглашение в последните дни. Треньорът е приказвал с изпълнителния шеф на клуба Ян-Кристиан Дреезен. Договорът на Тухел с Байерн е до 2025 година, само че няма да бъде изпълнен.

Бъдещето на треньора, поел баварците преди 11 месеца, беше сложено под въпрос след серия от слаби резултати. Байерн загуби последните си три мача във всички шампионати, което е най-слаба серия от 9 години насам. Тимът, с и с.

Байерн е изправен пред действителна опция да приключи сезона без трофей за първи път от 2012 година Пасивът от Леверкузен 12 кръга преди края е 8 точки, а отборът отпадна и от шампионата за Купата.

„ Разбира се, ние ще дадем всичко от себе си за оптималния триумф до лятото “, споделя Тухел пред уеб страницата на Байерн. „ Докато не стартира работа новият треньор, всеки човек в клуба би трябвало да даде всичко от себе си, с цел да реализираме допустимо най-вече в Шампионската лига и в Бундесигата. Обясних го напълно ясно и отчетливо на футболистите в тима “, споделя Дреезен. Така той с половин уста удостоверява слуховете, че в Байерн в действителност има недоволни от треньора футболисти.

New direction for the new season: FC Bayern and Thomas Tuchel to end their working relationship in the summer.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР