Треньорът на Барселона се надява отборът му да покаже по-добра

...
Треньорът на Барселона се надява отборът му да покаже по-добра
Коментари Харесай

Куман: Светът не свършва след една загуба

Треньорът на Барселона се надява тимът му да покаже по-добра игра в мача с Кадис от Ла Лига в съпоставяне със загубата с 1:4 от ПСЖ.

"След загуба е добре незабавно да имаш нов мач, с цел да покажеш, че можеш и по-добре. Намираме се в добра форма в Ла Лига. Приемаме това, което ни се случи, само че би трябвало да реагираме. Светът не свършва след едно проваляне. Трябва да проучваме нашите неточности, да подобрим някои неща, да си приказваме и да упражняваме. Губим прекомерно доста топки, би трябвало да влагаме по-голям интензитет. Очаквам играчите ми да се показват мощно, с цел да завоюват мача и да си възвърнат вярата.

Играем в три надпревари. В Шампионската лига ще ни бъде доста мъчно. За Купата на краля ни липсваше шанс и успеваемост, само че можем да създадем поврат. Вярвам, че можем да продължим напред в този шампионат. В Ла Лига сме подвластни от водача в класирането. Не съм отрицателен. Ние сме Барса, имаме положителни играчи и би трябвало да сложим нещата на тяхното място. Дали Купата е основната ни цел? Преди реванша със Севиля би трябвало да изиграем три мача. Утрешният е доста значим най-много поради случилото се. След това пък ни следва домакинство на Елче в сряда. Целта ни е да печелим във всеки мач.

Трансфер на Ерлинг Холанд? Имам свои хрумвания за бъдещето, само че първо би трябвало да изчакам да видя кой ще бъде новият президент на клуба. Дали изпитваме проблеми против огромните тимове? Спечелихме против Ювентус, само че загубихме от тях вкъщи. ПСЖ ни победи, само че можем да ги надвием като посетители. Трудно е да се каже това. Статистиката от оня ден също не е доста пресилена. Съперникът беше доста по-ефективен. Не считам, че не можем да се конкурираме. Винаги сме били близо, можем да победим всеки. По-трудно е с отсъстващите играчи. Не ме нервират отрицателните мнения към нас, това е ваша работа. Моята е да приготвям тима. Да се пробвам да подобря, да окуража и да извлека персоналната горделивост на футболистите на Барселона ", приключи Куман.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР