Треньорът на Атлетико (Мадрид) - Диего Симеоне. бе щастлив от

...
Треньорът на Атлетико (Мадрид) - Диего Симеоне. бе щастлив от
Коментари Харесай

Чоло Симеоне: Искаме да спечелим Купата на Краля!

Треньорът на Атлетико (Мадрид) - Диего Симеоне. бе благополучен от триумфа с 1:0 над Севиля и класирането на отбора му на 1/2-финала за Купата на краля.

" Имам шанс, че футболистите, които влязоха, направиха това, което главата ми си представяше. Когато се получи добре, всички споделят: " какъв брой са положителни измененията ", в случай че нещата се объркат, тогава всички се питат: " какво прави? ". Треньорите живеем с това и би трябвало да разчитаме на футболистите си. По стичане на събитията единият направи асистенцията, а другият означи гола. И Бариос също изигра страховит мач в средата на терена. Щастлив съм, тъй като тези, които влязоха, направиха това, което се искаше от тях.

Атмосферата бе тежка, Севиля затвори доста добре мача. Срещата бе равностойна, а те се усещаха добре в защита. С изключение на дузпата, ние не създавахме обстановки, които да им основават компликации. След това вдигнахме темпото и през второто полувреме мачът към този момент имахме друга скорост. Отидохме по-дълбоко и поехме повече опасности в нахлуване и измененията ни дадоха този скок в скоростта, от който тимът се нуждаеше, с цел да реализира резултата, който целият стадион искаше ", сподели още аржентинецът.

" Искаме да спечелим този шампионат, тъй като положихме огромни старания да бъдем там, където сме. През първото полувреме не успяхме да развием играта, която бихме желали. Как да не чествам след сходна победа? След мача се радвах, че сме на полуфинал ", приключи експертът.
 Атлетико (Мадрид) - Севиля 1:0 за Купата на краля
Атлетико (Мадрид) е последният полуфиналист за Купата на краля

" Дюшекчиите " изстрадаха триумфа в 1/4-финалите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР