Треньорът Етър Станислав Генчев смята, че равенството 2:2 с ЦСКА-София

...
Треньорът Етър Станислав Генчев смята, че равенството 2:2 с ЦСКА-София
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Равенството с ЦСКА-София не е изненада

Треньорът Етър Станислав Генчев счита, че равенството 2:2 с ЦСКА-София на стадион " Ивайло " не би трябвало да се приема като изненада от почитатели и експерти. " Виолетовите " стопираха победната серия от 8 мача на столичния отбор в деветия кръг през уикенда и на процедура смъкнаха ЦСКА-София от върха в класирането, защото първенецът Лудогорец съумя да излезе отпред.
" Не е изненада, че постигнахме подобен резултат. Просто при започване на сезона започнахме по-слабо, тъй като тимът не беше сработен. Нещата си идват на мястото, играта ни се усъвършенства, а с нея ще дойдат и точките. Велико Търново е футболен град. Радваме се на солидна поддръжка. Аз мога да кажа, че съм огромен късметлия за опцията като футболист да работя с имена като Димитър Димитров, Люпко Петрович, Ивайло Петев, Станимир Стоилов и други, от които съм научил доста. До ден-днешен диря препоръки от тях.

В началото на кариерата ми беше мъчно, тъй като първо станах играещ треньор в Дунав, само че към този момент е друго. Искам да се развъртвам. За начало задачата ми е Етър да влезе в първата шестица. Ако покажа, че имам качества и пораствам, ще се веселя да поема и по-голям тим. Рано ми е да бленувам за народен селекционер ", сподели още Генчев. Първа лига 12 кръг, неделя 15 октомври  Етър 17:30  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР