Тренировъчните ластици са чудесно допълнение към всяка фитнес програма. Подходящи

...
Тренировъчните ластици са чудесно допълнение към всяка фитнес програма. Подходящи
Коментари Харесай

Лесна тренировка с ластици

Тренировъчните ластици са отлично допълнение към всяка фитнес стратегия. Подходящи са за кросфит тренировки, йога, загряване преди силова подготовка, както и за рехабилитация. Изключително практични са за съществени фитнес запалянковци, които не желаят да пропущат подготовка даже когато са на път и нямат опция да посетят фитнес зала, както и за тези, които избират да упражняват вкъщи. Tази лесна може да бъде изпълнена безусловно на всички места.

Ползи от т ренировка та с ластици

Тренировъчните ластици са практични и могат да бъдат побрани елементарно в багажа, само че това не е единственото им преимущество и причина да ги употребявате. Упражненията с ластици разрешават да се поддържа непрекъснато напрежение в тренираните мускули през цялото придвижване за обещано упражнение. Тренировката с ластици или прибавянето на ластици към лост може да усъвършенства доста силовите достижения, защото ще упражнявате по-ефективно частта, на която не може да бъде наблегнато със свободни тежести. С подготвителни ленти или ластици концентричната част (позитивна част – вдигане) и ексцентричната част (негативна част – спускане) на упражнението имат противодействие, което води до по-добър обсег на придвижването и спомагателна стимулация на мускулни фибри.

Как да изберем подобаващ ластик?

Тренировъчните ластици и ленти са с друго противодействие. Ако сте изцяло начинаещи, то ниско противодействие лента ще свърши съвършена работа. По-напреднали фитнес запалянковци може да се възползват от композиция сред приблизително и високо противодействие ленти, защото някои извършения (като разтваряне настрана за приблизително рамо) не разрешават потреблението на огромни съпротивления, до момента в който други (като гребане) няма да са изключително предизвикателство, в случай че не изберете високо противодействие.

Упражнения във видео тренировката с ластици

1. Low Fly – гърди
2. Chest Press – гърди
3. Back Row – тил
4. Single-Arm Back Row – тил, задно рамо
5. Side Raises – приблизително рамо
6. Front Raises – предно рамо
7. Triceps Extension – трицепс
8. Bicep Curls – бицепс
9. Overhead Extension – трицепс
10. Bicep Curls 2 – бицепс
11. Ab Pulldown – стомах
12. Wood Chop – странична коремна преса
13. Wide Stance Squat – бедра
14. Romanian Deadlift – задно бедро, глутеус
15. Donkey Kickbacks – глутеус
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР