Трендът е ясен. Двойно число разлика на ГЕРБ с втория

...
Трендът е ясен. Двойно число разлика на ГЕРБ с втория
Коментари Харесай

Бареков изпрати Киро на дъното след кристалната нощ в бТВ: Възраждане или ДПС ще са втори?!

Трендът е явен. Двойно число разлика на ГЕРБ с втория (над 10%), само че интригата е кой ще е вторият – Движение за права и свободи или Възраждане? След Кристалната нощ на хараКиро в Бтв даже неговите дебили проумяха, че си имат работа с глупак, надалеч от класата на Кире Либерало от Перник и Жорж Ганчев.

Периферията на Политическа партия и Демократична България са коне с капаци и ще се отлеят към вторите и по тази причина чакам почти идентичен резултат за двете обединения на „ жълтопаветната “ разградска олигархия. Нито един към момента колебаещ се жител няма да избере в неделя #Простото и апашите му. Разкрита е тяхната нерентабилност. Като брой депутати ГЕРБ (1/3) и Движение за права и свободи и Възраждане (1/3) ще имат две трети от депутатите – към 160. Българска социалистическа партия и ПП/ДБ ще имат към 80 макс, в случай че не влязат Има Такъв Народ и БВ.

При осем партии в Народно събрание някогашните ръководещи без Слави ще имат по-малко от 70 депутати. Истинска злополука за Киро, Куронелия и Асан плюс Ристе на Прокопиев. Много неприятна ще бъде оценката на българите в неделя за пагубното им ръководство.

От Facebook профила на журналиста Николай Бареков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР