Транзитите са като движения на Вселената, дори когато те не

...
Транзитите са като движения на Вселената, дори когато те не
Коментари Харесай

Венера и Марс в хармоничен тригон: Вселената ни прави подарък

Транзитите са като придвижвания на Вселената, даже когато те не допират някаква жизненоважна точка от нашата рождена карта, имат сила, която въздейства на нашия свят и това, което гравитира към нас. Достатъчно е да знаем с каква сила се занимаваме.

На 19 октомври Венера и Марс образуват съразмерен аспект тригон. Влиянието обгръща и идващите дни. Това е един от най-благоприятните аспекти, изключително когато става въпрос за сантиментална връзка. Венера е планетата, която ръководи привличането, метода, по който демонстрираме обвързаност и даже нещата, които харесваме.

Марс е планетата, която ръководи метода, по който отстояваме себе си и по какъв начин се опитваме да получим това, което желаеме, тя също има наклонност да генерира физическа химия.

Този аспект е подарък за нас. По това време се усилва шансът за сантиментални запознанства. Нови любовни импулси, полово увлечение към другия пол, позитивно разбиране на близките, блян към естетика, към деликатност. Благоприятно за хората на изкуството, които внасят наслада в живота на хората.



Хармонична връзка при преноса на Венера/Марс значи активиране във вас на огромен поток от сантиментална, чувствена и любяща сила. Отношенията с сътрудниците ще станат по-жизнени, с огромно предпочитание да се насладите и да засилите прочувствената си и интимна връзка. Като цяло ще откриете, че сте по-уверени, когато става дума за изложение на възприятията.



В сетивен проект в този момент ще сте склонни да бъдете доста по-страстни, спонтанни и пламенни в проявата на вашата обвързаност, което ще увеличи равнището на продан на сила сред вас и вашия сътрудник. Лесно ще вземате решения дружно, без значение дали са професионални, стопански или от каквото и да е друго естество.



Накратко, ще откриете ново и интензивно равнище на прекарвания по отношение на вашия сътрудник, в което ще имате благоприятни условия да развиете отдаденост, активност, жертвоготовност и достойнство.
Невероятният интерес към секса се завръща. Летете като пеперудите тук и там в търсене на най-привлекателните сътрудници и най-забавните взаимоотношения. Венера и Марс оказват помощ да се впуснете свободно в игрите на волята.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР