Транспортният министър Николай Събев ще представи днес важна стратегия за

...
Транспортният министър Николай Събев ще представи днес важна стратегия за
Коментари Харесай

Транспортният министър представя важна стратегия за следващите пет години

Транспортният министър Николай Събев ще показа през днешния ден значима тактика за идващите пет години. Става дума за визията за развиване на публичния превоз в интервала 2022 - 2027 г. От автобусния отрасъл ще посочат проблемите в бранша, заяви ръководителят на Конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова.

" Проблемите, които сме поставяли в годините, продължаваме да слагаме, не са се трансформирали, това са нерегламентираните транспорти на пасажери, неналичието на дофинансиране на бранша, неналичието на пътникопоток сега, неналичието на фрагменти ", сподели тя.

" Това са проблеми, които ние слагаме от години, които не престават да търсят своето решение, тъй че ние чакаме да има съответни ограничения, които да бъдат подхванати, тъй че този отрасъл да може да оцелее в обстановката, в която се намира, изключително в изискванията на високата цена на горивата и всичко, което се случва сега в страната ", продължи Магдалена Милтенова.

Организатори на събитието са Министерството на превоза и известията, Конфедерацията на автобусните превозвачи, Европейският транспортен клъстър и Асоциацията на българските предприятия за интернационалните транспорти и пътищата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР